Bliv ansat

Faglært vikar eller handicaphjælper – i hele Danmark

ForsideBliv ansat

Velkommen til NT Falkes hjemmeside. På denne side kan du klikke dig videre til at opskrive dig som enten faglært vikar eller handicaphjælper.

Vi har kontor i Holbæk på Sjælland, men vi har arbejde til dig, ligegyldigt hvor du bor i landet og du vælger selvfølgelig selv hvilket geografisk område du ønsker at arbejde i. Som vikar, arbejder du på plejehjem, institutioner eller plejecentre og som handicaphjælper udføres arbejdet oftest i borgernes eget hjem.

Du er også meget velkommen til at gå på opdagelse på vores hjemmeside og læse mere om hvem vi er.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til os alle hverdage på +45 71 96 96 00 i tidrummet mellem kl. 9.00-15.00.

NT Falke

Bliv vikar

Er for dig, der har en faglig baggrund inden for sundhedssektoren og ønsker at blive skrevet op i vores vikardatabase - Temponizer. Igennem Temponizer rekrutterer institutioner og kommuner, vikarer direkte til de enkelte ledige vikarvagter.

Opret din profil


NT Falke

Bliv handicaphjælper

Er for dig, der ønsker at arbejde som Handicaphjælper uanset din faglige baggrund. Du behøver ikke at have en særlig baggrund for at blive handicaphjælper, men du skal omvendt heller ikke lade dig afskrække fra at blive hjælper, bare fordi du har en sundhedsfaglig uddannelse.

Opret din profil


NT Falke

Vikar log ind

Er du allerede registreret hos os, så log ind på Temponizer via Vikar log ind øverst på siden eller klik på linket herunder...

Log ind


NT Falke

Handicaphjælper log ind

Er du allerede registreret hos os, så log ind på Syskom via Syskom log ind øverst på siden eller klik på linket herunder...

Log ind

Hent din Temponizer app her:

Hent Temponizer på App Store

Hent Temponizer på Google Play

NT Falke

Læs mere

Søg vikarvagter hos NT Falke

NT Falkes vikarservice rekrutterer vikarer til kommuner og institutioner via Temponizer. For at søge vagter hos os kan du derfor med fordel oprette en profil i systemet via linket:

 Ansøg som vikar

Både hjælper og vikar?

Hvis du søger job som faglært vikar, men også er interesseret i både vikarvagter og faste stillinger i hjælperfaget, er du velkommen til at oprette profil i begge systemer - Syskom og Temponizer. Det kan i sådanne tilfælde være en fordel, at du kontakter os på telefon +45 71 96 96 00, så vi kan registrere dig under samme medarbejder-ID.