Bliv ansat

ForsideBliv ansat

Vikar eller Handicaphjælper?

Hos NT Falke arbejder vi med to forskellige databaser:

Temponizer; som er tiltænkt faglærte og ufaglærte vikarer, og
Syskom; vores eget administrative værktøj, som vi arbejder med i alle andre henseende.

Det gør vi, fordi vi gerne vil lette det administrative arbejde for vores kunder - din potentielle arbejdsleder som vikar eller hjælper.

Har du spørgsmål til forskellen mellem Syskom og Temponizer, eller er du usikker på, hvor du skal skrive dig op for at komme i betragtning til ledige vagter og stillinger, så er du meget velkommen til at ringe til os på +45 71 96 96 00.

Bliv vikar - Opret din profil;  Er for dig, der har en faglig baggrund inden for sundhedssektoren og ønsker at blive skrevet op i vores vikardatabase - Temponizer. Igennem Temponizer rekrutterer institutioner og kommuner, vikarer direkte til de enkelte ledige vikarvagter.

Handicaphjælper - Opret din profil; Er for dig, der ønsker at arbejde som Handicaphjælper uanset din faglige baggrund. Du behøver ikke at have en særlig baggrund for at blive handicaphjælper, men du skal omvendt heller ikke lade dig afskrække fra at blive hjælper, bare fordi du har en sundhedsfaglig uddannelse.

Vikar - Eksisterende bruger; Log ind på Temponizer via 'Vikar log in' øverst på siden. 

Handicaphjælper - Eksisterende bruger; Log ind på Syskom via 'Syskom log in' øverst  på siden

Læs mere

Søg vikarvagter hos NT Falke

NT Falkes vikarservice rekrutterer vikarer til kommuner og institutioner via Temponizer. For at søge vagter hos os kan du derfor med fordel oprette en profil i systemet via linket:

https://ntfalke.temponizer.dk/index.php?page=ansoeg

Både hjælper og vikar?

Hvis du søger job som faglært vikar, men også er interesseret i både vikarvagter og fastestillinger i hjælperfaget, Er du velkommen til at oprette profil i begge systemer. Det kan i sådanne tilfælde være en fordel, at du kontakter os på telefon +45 71 96 96 00, så vi kan registrere dig under samme medarbejder-ID.