ForsideVi søger faglærte vikarer i hele Danmark

Mange tak fordi du klikkede på vores annonce på Fagbladet FOA's hjemmeside.

NT Falke er et administrations- og vikarbureau inden for det handicap- og socialfaglige område. NT Falke er arbejdsgivermedlem af Dansk Erhverv og har overenskomst med FOA, så du er sikret ordentlige løn- og ansættelsesvilkår. Du kan finde overenskomst, løn- og ansættelsesvilkår ved at klikke på Løn og Vilkår.

Vi har kontor i Holbæk på Sjælland, men vi har arbejde til dig, ligegyldigt hvor du bor i landet og du vælger selvfølgelig selv hvilket geografisk område du ønsker at arbejde i. Som vikar, arbejder du på plejecentre, hjemmepleje og institutioner. Som handicaphjælper udføres arbejdet oftest i borgernes eget hjem.

Hvis du ønsker at blive vikar, skal du klikke på Bliv ansat – dette fører dig ind på den side, hvor du kan opskrive dig som sundhedsfaglig vikar, i vores vikarsystem Temponizer. Som vikar hos NT Falke kan du efterfølgende downloade vores App – så du altid har vores jobtilbud lige ved hånden. Er du det mindste i tvivl eller ønsker du yderlige information, så er du mere end velkommen til at kontakte os alle hverdage på +45 71 96 96 00 i tidsrummet 9.00-15.00.

Hvis du arbejder i en myndighed, plejehjem, hjemmepleje eller institution og ønsker at booke vores dygtige sundhedsfaglige vikarer, så klik på Vikarservice eller kontakt os.

Nedenfor har du fire valgmuligheder: