ForsideVi søger faglærte vikarer i hele Danmark

Mange tak fordi du klikkede på vores annonce på Fagbladet FOA's hjemmeside.

NT Falke er et vikarbureau inden for det socialfaglige område. NT Falke er arbejdsgivermedlem af Dansk Erhverv og har overenskomst med FOA, så du er sikret ordentlige løn- og ansættelsesvilkår. Du kan finde overenskomst, løn- og ansættelsesvilkår ved at klikke på Løn og Vilkår længere nede på siden.

Vi har kontor i Holbæk på Sjælland, men vi har arbejde til dig, ligegyldigt hvor du bor i landet og du vælger selvfølgelig selv hvilket geografisk område du ønsker at arbejde i. Som vikar, arbejder du på plejecentre, hjemmepleje og institutioner.

Hvis du ønsker at blive vikar, skal du klikke på Bliv ansat længere nede på siden – dette fører dig ind på den side, hvor du kan opskrive dig som sundhedsfaglig vikar, i vores vikarsystem Temponizer. Som vikar hos NT Falke kan du efterfølgende downloade vores App – så du altid har vores jobtilbud lige ved hånden. Er du det mindste i tvivl eller ønsker du yderlige information, så er du mere end velkommen til at kontakte os alle hverdage på +45 71 96 96 00 i tidsrummet 9.00-15.00.

Hvis du arbejder i en myndighed, plejehjem, hjemmepleje eller institution og ønsker at booke vores dygtige sundhedsfaglige vikarer, så klik på Vikarservice længere nede på siden eller kontakt os.

Nedenfor har du fire valgmuligheder: