Forside > Hjælper > Vikar

Vikarjob som handicaphjælper

Vi får løbende ledige vikarjobs, som skal dækkes pga. sygdom, ferie osv.

Du kan som vikar også få tilbudt et længerevarende vikariat, hvor du i en periode er ansat hos den samme borger. Du vil kun blive tilbudt vagter i vikarjob, som passer til dine kvalifikationer og det er vigtigt, at du får en grundig instruktion i hvilken opgave der venter dig. Derfor er det også afgørende for et positivt udfald, at du spørger om de ting du er i tvivl om, både før og under vikarvagten. Hvis du og borgeren har haft en positiv oplevelse sammen, vil vi spørge dig om du vil ud til den samme borger, hvis der igen opstår vikarbehov. På den måde kan du blive ”fast” vikar i en hjælper-ordning.
For at blive vikar i NT Falke skal vi se dig til en personlig samtale på vores kontor, hvor vi vil indgå en vikartilknytningsaftale med dig. Du skal være over 18 år og have en ren børne- og straffeattest samt arbejdstilladelse. For vikarer er det en fordel, men ikke et krav, at have kørekort.

Da mange vikarjobs bliver besat gennem vores database, er det en fordel, hvis du allerede har tilmeldt dig vores system og tilkendegivet dine kompetencer og interesse i ledige vikarjobs. Herefter inviteres du til en generel samtale, så formalia er på plads, når/hvis vi identificere at du er lige den kvalificerede medarbejder vi står og skal bruge til en vikartjans.

Skriv dig op som hjælper hos NT Falke allerede i dag.