Hvem er vi?

ForsideHvem er vi?

NT Falke Vikars team består af administrative medarbejdere som arbejder fra vores kontor i Holte og af bookere fordelt rundtom i landet.

Nedenfor præsentere vi vores vikarbookere – som dagligt varetager de mange funktioner som er knyttet til området.

Nina

Jeg er stifter og ejer af Falke Vikar.

Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent og har selv arbejdet som vikar. Desuden har jeg stort kendskab til privat hjemmepleje hvor jeg har arbejdet som personaleansvarlig i en årrække.

Ønsker du at komme i kontakt med mig, kan du skrive til: nh@ntfalke.dk
 

Torben

Jeg er stifter og ejer af Falke Vikar.

Jeg har siden 1996 været leverandør af ydelser på Social- og sundhedsområdet, primær til handicapområdet – Støtte/aflastning, ledsagerordninger, BPA m.m.
Igennem en årrække har jeg også været leverandør af fritvalgsydelser til hjemmeplejen i 16 kommuner.

Ønsker du at komme i kontakt med mig, kan du skrive til: ntf@ntfalke.dk
 

Doan

Jeg har et medfødt fysisk handicap og har haft brug for hjælp hele mit liv. Med mere end 40 års erfaring med at være afhængig af hjælp, kender jeg til vigtigheden af god kemi og samarbejde mellem borger og den der yder hjælpen.

 

 

 

 

Linda

Jeg er uddannet Social- og Sundhedshjælper. Jeg har i mange år kørt som fuldtidsvikar. Nu er jeg både vikar og planlægger her hos Falke Vikar.

 

 

 

 
 

Camilla

Jeg er sygeplejerske udd. fra UCL Erhvervsakademi i 2022 og Professionshøjskole i Svendborg. Jeg arbejder som vikarbooker og vikar, samt er tilknyttet et plejehjem som afløser.

 

 

 

 

Lena

Jeg er uddannet Social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Jeg har været kommunalt ansat i 11 år og sideløbende kørt som vikar. Til daglig arbejder jeg med misbrugere samt planlægger hos NT Falke Vikar.

 

 

 

 
 

Christina

Uddannet social og sundhedsassistent. Fastansat i ældreplejen og er vikar samt booker her ved NT Falke. Har tidligere arbejdet indenfor kriminalforsorgen og som handicaphjælper i mange år. Udover dette er jeg kontoruddannet inden for off. administration.

 

 

 

 
 

Stine

Jeg er Vikarkonsulent her i NT Falke Vikar.

Jeg er uddannet sygeplejerske, og har mange års erfaring fra vikar- og handicapbranchen.
Jeg har beskæftiget mig med alt lige fra rekruttering, booking, faglig sparring, coaching og ledelse af vikarer, bl.a. fra Rigshospitalets Interne Vikarkorps.

Som Vikarkonsulent i NT Falke Vikar varetager jeg en bred vifte af lignende opgaver.

Ønsker du at komme i kontakt med mig, kan du skrive til: sck@ntfalke.dk