Vikarer i Jylland

Søges til hjemmepleje og plejecentre

Om jobbet

Sundhedsfagligt personale søges til vikaropgaver ved Hjemmeplejen, Plejecentre og institutioner. Som vikar hos NT Falke får du stor fleksibilitet og mulighed for at skabe variation i din dagligdag. Du kan supplere din indtægt eller skabe dig et afvekslende job med gode lønforhold med afsæt i dine faglige kvalifikationer. Du beslutter selv, hvornår du vil arbejde og hvor meget du ønsker at arbejde. Du skal selvstændigt eller sammen med kolleger yde omsorg og betjene borgerne praktisk og plejemæssigt.

Om dig

Du er uddannet SSH, sygehjælper, SSA, Sygeplejerske eller har erfaring fra plejecenter og/eller hjemmepleje. Du skal kunne varetage omsorg samt plejemæssige og praktiske opgaver selvstændigt eller i samarbejde med det faste personale på arbejdsstedet og følge den instruktion de giver dig. Vi har også efterspørgsel efter ufaglærte social- og sundhedsmedarbejdere. Du kan tale og skrive det danske sprog.

Opgaver

Praktisk hjælp, forflytning, personlig pleje og omsorg.

Mere information

NT Falke har overenskomst med FOA, så du er sikret ordentlige løn- og ansættelsesvilkår. Du kan finde overenskomsten og mere om løn- og ansættelsesvilkår på https://www.ntfalke.dk/download/.
Opret din ansøgerprofil på dette link https://www.ntfalke.dk/bliv-ansat/. Vælg ”Bliv vikar”.
Eller ring til os i hverdage mellem kl. 9 og 15 på telefon 71 96 96 00 hvis du har spørgsmål til jobbet som vikar, dine muligheder.
Når du er oprettet, tager vi en samtale om dine ønsker, vores og vores kunders forventninger til dig. Du sætter dig ind hvordan vores systemløsninger fungerer, så du kan styre, hvornår du ønsker at arbejde og du altid får de rigtige tilbud om vikarvagter og altid er sikret løn, tillæg, pension og kørselsgodtgørelse efter overenskomst.

Ansættelse sker gennem NT Falke, som varetager både det formelle og det juridiske arbejdsgiveransvar. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte NT Falke på telefon 71969600.

Arbejdssted

Sydjylland

Arbejdstider

Varierende

Startdato

Snarest muligt

Jobtitel

Sundhed/Pleje

Jobtype

Vikar

Særlige krav

Pleje og lifterfaring. Gerne kørekort B

Ansættelse sker gennem NT Falke, som varetager både det formelle og det juridiske arbejdsgiveransvar. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte NT Falke på telefon 71969600.

img-1

Ledige vikarjob