NT Falke byder velkommen

Velkommen til vores nye website. 

Vi håber, at du kan finde den information du leder efter, eller får stillet din nysgerrighed omkring hvem NT Falke er og hvad vi laver.

Vi har i vores arbejde med at udvikle hjemmesiden, taget udgangspunkt i nogle af de genkendelige opbygninger fra branchen og forsøgt at gøre sitet både brugervenligt og informativt.

Hvad enten du besøger NT Falkes website i et professionelt eller privat ærinde, så er du velkommen til at bevæge dig rundt på siderne og læse med. Du vil opleve, at vi henvender os til en meget bred målgruppe, derfor er nogle dele af sitet skrevet til den der kender branchen godt, mens andet er skrevet til den der først lige er ved at stifte bekendtskab med handicapområdet. Finder du ikke det du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hjemmesiden er bygget op omkring NT Falkes faglige visioner og har til formål, at give dig et indblik i branchen, samt en forståelse for hvad vores rolle er som privat leverandør.

Vi har bygget hjemmesiden op, så du nemt og hurtigt via menuen i højre hjørne kan navigere rundt. Farer du vild og har brug for at kontakte os i stedet, så vil du uanset hvor du er altid kunne finde vores kontaktinformationer via bogmærket i siden. Nye emner og sider vil løbende komme til sitet. Sider med alt fra nyheder i branchen til mere indhold og information omkring hvem vi er og samt hvad vi kan gøre for kommunen og for dig som borger med et handicap.

Noget af det der for os er enormt vigtigt er, at mennesker med behov for hjælp har mulighed for at finde den hjælper de matcher med. Ligesom det er vigtigt for hjælpere at have god kemi med det menneske de skal hjælpe. Hvis det grundlæggende ikke er på plads, kan det blive nogle lange timer sammen i en gensidig afhængighed. Derfor har vi åbnet vores jobmodul op for muligheden for, at andre kan slå ledige stillinger op på vores hjemmeside. Alt det kan du læse mere om på sitet under Ledige jobs.

Rigtig god læselyst,
NT Falke gruppen