Nyheder

- fra det handicapfaglige og handicappolitiske område

Arrangementer i huset

NT Falke 21 aug 2019

Hos NT Falke vil vi gerne snakke med vores kollegaer og vores samarbejdspartnere. Derfor har vi, for løbende at have en god dialog med alle vores samarbejdspartnere, handicaphjælpere, vikarer og borgere - mennesker som vi ikke nødvendigvis ser i det daglige, taget initiativ til løbende at invitere til arrangementer i huset.

Vi har blandt andet samtalekaffe for vores udførende kollegaer (hjælpere og vikarer) hver anden torsdag i måneden, mens BPA-huset holder åbent-hus hver den første tirsdag i måneden. Vi håber også, at se en masse glade mennesker, både familiemedlemmere, borgere, hjælpere m.f. til Græskarudskæring og Juleklip.

Vores dør er selvfølgelig altid åben, så har man brug for at snakke med os, så er man velkommen til at komme på besøg i lokalerne  på Herstedøstervej. Der er næsten altid frisk kaffe på kanden.

Det kan anbefales, at aftale besøget på forhånd, hvis man gerne vil være sikker på at få fat i en bestemt medarbejder, da nogle af vores medarbejdere har mange møder i kalenderen.

Vi håber, at I vil kigge forbi en af dagene 

//NT Falkes medarbejdere