Nyheder

NT Falke er blevet godkendt af Socialtilsynet

NT Falke 24 jun 2019

Så fik vi det endelige tilsagn fra Social tilsynet, og kan med stolthed og glæde dele med jer, at NT Falke Adm. A/S. Er godkendt til at varetage opgaven, som arbejdsgiver i BPA-ordninger efter §§ 95 og 96 i lov om social service.

 

”NT Falke har igennem lang tid haft fokus på BPA-området. Vi har brugt mange kræfter på udvikling af en IT platform, der skal sikre gennemskuelighed for myndigheder og en effektiv løsning til at varetage arbejdeslederopgaverne for BPA-borgere..

Vi har vendt alle stenene indenfor BPA-lovgivningen for at skabe innovation på området. Vi fortsætter vores udvikling af løsningerne, og vi er helt klar til at byde endnu flere BPA borgere-velkommen hos NT Falke.

Godkendelsen fra Socialtilsynet er simpelthen prikken over i'et for os - Vi er meget stolte over at have modtaget godkendelsen i dag.”

Noa Torben Falke Hansen, stifter af NT Falke.

 

”Det er Socialtilsynets vurdering, at N.T. Falke Adm. A/S er egnet til at udføre opgaven som arbejdsgiver.”

Det er i rapporten noteret, at ”(..)det er virksomhedens mission at tilbyde et højere kvalitetsniveau, end det er kendt i branchen i dag (…)”. Netop denne betragtning og efter refleksion på baggrund af ansøgningen, er vi meget glade for at Socialtilsynet Hovedstaden er kommet frem til, da det netop er det NT Falke, gerne vil - Hæve niveauet.

I rapporten er der blandt andet lagt vægt på

”(…) N.T. Falke Adm. A/S har stort kompetencespænd, udover hvad der kan forventes i en mindre BPAvirksomhed, og er i stand til at varetage de ledelsesmæssige opgaver.”

 

Vi glæder os over vores godkendelse og ser frem til en fortsat spændende og positiv udvikling.