Nyheder

- fra det handicapfaglige og handicappolitiske område

Vi støtte også dig der er BPA-arbejdsgiver

NT Falke, BPA, Borger, Sundhed, Faglært, Ufaglært, Arbejde 17 mar 2020

Hos NT Falke har vi for tiden travlt med at skaffe faglærte vikarer til hjemmeplejen, plejecentre og institutioner, men vi arbejder hele tiden på at sikre et ekstra beredskab til vores BPA-borgere og andre borger som får støtte eller praktisk hjælp via os.

Selv om vi i forvejen har stort pres på vores telefoner, har vi i den aktuelle situation valgt også at tilbyde vores beredskab til de BPA-borgere, der selv er arbejdsgiver.

Er du BPA-arbejdsgiver og er dit hjælperhold presset på grund af den aktuelle situation (Covid19 relateret), er du velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe. Vores administrative hjælp og rådgivning til dig som BPA-arbejdsgiver er naturligvis gratis.

Har du erfaring som handicaphjælper eller er du bare sikker på, at du har det i dig; har du taget alle forholdsregler mod smitte og har du overskud til at yde din hjælp – måske med meget kort varsel, så overvej om det er nu, du skal registrere dig som handicaphjælper.

Er du faglært SSA, SSH, Sygehjælper, Sygeplejerske eller Pædagog har vi i NT Falke også brug for dig til vikaropgaver flere steder i landet.