Vikarbookere i NT Falke Vikar

ForsideVikarbookere i NT Falke Vikar

NT Falke Vikars team består af administrative medarbejdere som arbejder fra vores kontor i Holbæk og af bookere fordelt rundtom i landet.

Nedenfor præsentere vi vores vikarbookere – som dagligt varetager de mange funktioner som er knyttet til området.

Nina

Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent og har selv arbejdet som vikar. Desuden har jeg stort kendskab til privat hjemmepleje hvor jeg har arbejdet som personaleansvarlig i en årrække.

 

 

Torben

Jeg har siden 1996 været leverandør af ydelser på Social- og sundhedsområdet, primær til handicapområdet – Støtte/aflastning, ledsagerordninger, BPA m.m.
Igennem en årrække har jeg også været leverandør af fritvalgsydelser til hjemmeplejen i 16 kommuner.

En ny tid er startet for mig, hvor mit fokus nu er rettet mod vikarområdet.

Doan

Jeg har et medfødt fysisk handicap og har haft brug for hjælp hele mit liv. Med mere end 40 års erfaring med at være afhængig af hjælp, kender jeg til vigtigheden af god kemi og samarbejde mellem borger og den der yder hjælpen.

 

 

Mia

Jeg er sygeplejestuderende ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense og udover at arbejde som vikarbooker, arbejder jeg også på plejehjem.

 

 
 

Dan

Jeg er i gang med at uddanne mig til social- og sundhedsassistent på Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa. Udover at være vikarbooker arbejder jeg også som vikar.

 

 
 

Bonna

Jeg studerer journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og har igennem flere år arbejdet som handicaphjælper.