Vikarbookere i NT Falke Vikar

ForsideVikarbookere i NT Falke Vikar

NT Falke Vikars team består af administrative medarbejdere som arbejder fra vores kontor i Holte og af bookere fordelt rundtom i landet.

Nedenfor præsentere vi vores vikarbookere – som dagligt varetager de mange funktioner som er knyttet til området.

Nina

Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent og har selv arbejdet som vikar. Desuden har jeg stort kendskab til privat hjemmepleje hvor jeg har arbejdet som personaleansvarlig i en årrække.

 

 

Torben

Jeg har siden 1996 været leverandør af ydelser på Social- og sundhedsområdet, primær til handicapområdet – Støtte/aflastning, ledsagerordninger, BPA m.m.
Igennem en årrække har jeg også været leverandør af fritvalgsydelser til hjemmeplejen i 16 kommuner.

En ny tid er startet for mig, hvor mit fokus nu er rettet mod vikarområdet.

Doan

Jeg har et medfødt fysisk handicap og har haft brug for hjælp hele mit liv. Med mere end 40 års erfaring med at være afhængig af hjælp, kender jeg til vigtigheden af god kemi og samarbejde mellem borger og den der yder hjælpen.

 

 

Dan

Jeg er i gang med at uddanne mig til social- og sundhedsassistent på Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa. Udover at være vikarbooker arbejder jeg også som vikar.

 

 
 

Camilla

Jeg er sygeplejestuderende ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Svendborg. Udover at læse, arbejder jeg som vikarbooker og vikar, samt er tilknyttet et plejehjem som afløser.

 

 

Frederik

Jeg er uddannet Social- og sundhedshjælper samt social- og sundhedsassistent, og har primært arbejdet indenfor ældreområdet, både som fastansat men også som vikar.
Til dagligt arbejder jeg som ST-Redder hos Ambulance Syd i Odense, derudover arbejder jeg som planlægger hos NT Falke Vikar.

 

Lena

Jeg er uddannet Social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Jeg har været kommunalt ansat i 11 år og sideløbende kørt som vikar. Til daglig arbejder jeg med misbrugere samt planlægger hos NT Falke Vikar.

 
 

Birgitte

Jeg er uddannet sygehjælper og SSA og har erfaring fra hospital og plejehjem samt hjemmeplejen.
Har siddet som koordinator/planlægger i udekørende hjemmepleje i den private og offentlige sektor, samt været teamleder i det private.
Kører forsat som vikar og arbejder fast nattevagt på plejehjem.