Vikarteam

Forside > Vikarteam

Vikar igennem NT Falke

NT Falke håndterer både faglærte og ufaglærte vikarer inden for social- og sundhedsområdet. Vi leverer vikarer til offentlige og private institutioner i hele landet og har derfor indgået et samarbejde med Temponizer, som er et bredt kendt og velfungerende vikaradministrationssystem, for at lette kommunikations vejen mellem alle parter.
Vi har dog stadig alle vores samarbejdspartnere i røret - uanset om du er vikar eller arbejdsgiver, så er det vigtigt for os, at vi har talt sammen om dine forventninger.

Hvad Kan Du Forvente Som Vikar?

I NT Falke vil du opleve en høj faglighed og du vil blive mødt med respekt for dig og dit fag. Vores team har mange års erfaring i branchen og derfor også et højt kendskab til vikararbejde.
NT Falke vægter altid det gode match imellem vikaren, jobbet og arbejdsstedet højt. Samtidigt bestræber NT Falke sig derfor også altid på, at du får vagter i forhold til dine vagtønsker og kvalifikationer.

NT Falke benytter sig både af faglærte og ufaglærte vikarer, da opgaverne er forskellige og mange artede. Fælles for begge faggrupper er, at NT Falke forventer af dig at:

  • Du har ren straffeattest
  • Du har ren børneattest
  • Er du faglært, skal du have de gældende autorisationer
  • Du kan tale og skrive det danske sprog
  • Du er stabil
  • Du har en høj empati
  • Du er fleksibel
  • Du er omstillingsparat
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er ansvarsbevidst

Hos NT Falke har vi implementeret Temponizer, som er et kendt system for rigtig mange - både kommuner, institutioner og faglærte vikarer.

Ønsker du allerede nu, at skrive dig op i vores database som mulig vikar– så følg dette link.

NT Falke er arbejdsgivermedlem af Dansk Erhverv.

Vores vikarer er aflønnet efter overenskomstmæssige vilkår. Du kan finde de overenskomster NT Falke har tiltrådt her.

Der udbetales løn til vikarerne to gange pr. måned.
Find de forskellige faggruppers lønsatser i NT Falke.

Lønsats Pædagoger

Lønsats Social- og Sundhedsvikarer

Lønsats Sygeplejersker

Oversigt over Vilkår for Vikarer

Hvis du mangler oplysninger, må du meget gerne kontakte os.

Hvordan virker Temponizer

Sådan virker Temponizer

Med adgang til Temponizer vikarbooking systemet via NT Falke, får I jeres eget unkke login til systemet. Det giver jer mulighed for hurtigt og nemt, at søge vikarer med lige præcis de kompetencer I har brug for.

I opretter selv jeres ledige vikarvagt i app’en. Dermed kan I inkludere alle detaljer og krav, som I måtte have til jeres vikar - f.eks. om I ønsker en faglært sygeplejerske med erfaring fra skadestue, eller en social- og sundhedsuddannet pædagog med erfaring fra børneområdet. I opstiller jeres krav til jeres næste vikar.

Vikarerne, ufaglærte som faglærte, kan selv oprette profil i Temponizer, men hos NT Falke gør vi en indsats for, at have talt med alle potentielle vikarer og sikret, at deres profil stemmer overens med deres faktiske kompetencer faglærte som ufaglærte.

 Når I har oprettet en ledig vikarvagt, vil vikarerne få direkte besked via appen. Når en vikar accepterer vagten, udløser det en besked i Temponizer og en mail direkte til jer.

Vagter registreres, besættes og godkendes dermed online af både vikarerne og jer som bestillingsenhed. NT Falke sørger for alt hvad der har med fakturering og aflønning at gøre, så I kan fokusere på at få så meget positivt ud af jeres vikardækning som muligt.

Udover at det er nemt og hurtigt at booke vikarer i Temponizer, så er det ligeledes muligt for jer, som bestillende enhed, at trække diverse statistikker på jeres forbrug, når som helst I ønsker det.

Med andre ord – NT Falkes Temponizer løsning gør det nemt, fleksibelt og tidsbesparende, at skræddersy jeres behov og ønsker i forbindelse med vikardækning.