Selvbetalt hjælp i og udenfor hjemmet

Selvbetalt hjælp

Trygheden i at have en ekstra arm ind og ud af bussen, eller nærværet i at være to til de daglige gøremål. Selskab i hverdagen, eller følgeskab til tandlægen to gange om året. Du bestemmer selv ud fra dine behov.

At få hjælp til selv at kunne klare hverdagens opgaver kan i nogle tilfælde være befriende og livsbekræftende. Når man har været vant til at klare sig selv - og tage vare på sin familie hele livet - så kan det være svært at tage imod hjælp. Som pårørende vil man så gerne give noget tilbage. Selv en lille håndsrækning kan være en stor hjælp.

Det kan være sygdom, eller alderen der trykker og gør, at selv de små ting som en tur til købmanden kan være en udfordring. Hos NT Falke forstår vi betydningen af, at en lille håndsrækning i hverdagen har en stor betydning for følelsen af frihed.

Sammenholdt med at det kan være svært at bede sine nærmeste om hjælp - eller omvendt i en travl hverdag at finde tid til at hjælpe - oplever vi en kompleks situation. Eksempelvis når behovet ikke er "stort nok" til at få hjælp gennem service loven, eller man "falder uden for" rammerne for støtte fra kommunen. Ved at tilbyde muligheden for selvbetalt hjælp i og udenfor hjemmet, giver vi hos NT Falke mulighed for, at du som borger selv kan tilkøbe den hjælp, du har brug for.

Det er muligt, at du allerede har fået bevilliget hjælp gennem din kommune, men måske ønsker du lidt ekstra støtte ud over den bevilgede støtte, som du allerede har fået via kommunen.

Det kan også være, at du har en pårørende, som du hjælper i det daglige, men at du kan have svært ved at få det til at hænge sammen. Sammen kan I finde en anden fast hjælp, som kan støtte og give en håndsrækning ved særlige lejligheder, eller når du ikke selv har tid og mulighed.

Forskellige løsninger til ethvert behov

Sammensæt din personlige løsning

Eksempel 1

Klippekort grundpakke 1 2PLUS á 10 timer : 3.100,-

Tillægs klippekort hverdags-aftener á 6 timer : 360,-

3.460,-

Eksempel 2

Klippekort grundpakke 2 3PLUS á 20 timer : 5.500,-

Tillægs klippekort weekend dagtimer á 9 timer : 810,-

6.310,-
Selvbetalt hjælp støtte

Læs mere om

(Nedenstående links henviser til andre dele af hjemmesiden og evt. andre hjemmesider) 

Selvbetalt hjælp i og udenfor hjemmet

Selvbetalt hjælp er helt og holdent dit valg. Det betyder, at du, uanset hvad du eventuelt eller har fået bevilliget hjælp til fra kommunen, kan vælge frit at tilkøbe selvbetalt hjælp. Den selvbetalte hjælp kan være med til at give dig den ekstra frihed i enkeltstående tilfælde. Eksempelvis kan det være din partner er væk i en weekend, og du føler en større tryghed ved ikke at være alene i perioden. Du vælger selv din hjælper, det betyder også, at hvis du allerede har en ledsager igennem kommunen eller et privat firma, som du er tryg ved, har du mulighed for, at vedkommende kan ansættes til at give dig den ekstra hjælp, du måtte have behov for. På denne måde er du også sikker på, at f.eks. alle forsikringsforhold er på plads.

Du har måske allerede en aflastningsordning eller en støtteperson til dit barn, og har brug for lidt ekstra hjælp til at få hverdagen til at hænge ordentligt sammen. er din faste støtte tilgængelig og villig til at indtræde i de timer / den periode du har brug for det, som selvbetalt hjælper, er det selvfølgelig at foretrække, da vi ser stor værdi i tryghed og kemi mellem menneske