Støtte og aflastning til børn

Har du brug for støtte til dit barn?

NT Falke har mange års erfaring og viden, der kan hjælpe og støtte dig og din familie i forbindelse med rekruttering af de rigtige hjælpere til en børneordning. I en familie med et barn med funktionsnedsættelse, eller længerevarende sygdomsbehandling, ved vi, at det ikke kun er barnet, det influerer på, men familien som en helhed. Det kan være svært at vide, hvor man skal søge og finde den rette hjælp, samt have styr på en korrekt og velfungerende rekruttering.

Tryghed for dig og dit barn

I NT Falke går vi meget op i det personlige match. Det er derfor vigtigt for os, at du er med til at vælge hvilken person, der skal støtte dit barn. Vi benytter kun medarbejdere du/I selv har været med til at udpege, og har tillid til. På den måde sikrer vi os altid, at vi finder den hjælper, der bedst passer til familien, og de behov der er.

Hvordan gør vi det?

En erfaren koordinator fra NT Falke mødes med dig som forælder, enten i dit hjem, eller et andet sted du vælger. På mødet taler vi om familiens og dit barns behov, hvilke interesser dit barn har og andre forhold, der er vigtige for jer. På den måde tegner vi i fællesskab en profil af den støtteperson, der skal være sammen med dit barn.
Efterfølgende søger vi efter personer med den rette profil ud fra bl.a.:

  • Kompetencer (både faglige og sociale)
  • Fleksibilitet
  • Alder
  • Køn
  • Geografi

Vi søger støttepersonen i vores database og ved stillingsannoncer på vores hjemmeside og på Jobnet. De ansøgere der lever op til den profil, du har været med til at tegne, kommer til en samtale i NT Falke, hvor vi også indhenter ren straffe- og børneattest. Du får navn og telefonnummer på de bedste ansøgere og kontakter dem, så I kan aftale et møde, hvor du lærer støttepersonen at kende, og kan forklare om dit barns behov og om de opgaver, der skal løses. Når du har besluttet dig for hvilken støtteperson, der skal være tilknyttet dit barns ordning, tager NT Falke sig af alt det praktiske omkring ansættelse og administration.

 

Har du spørgsmål eller har du allerede nu brug for NT Falkes hjælp, så kontakt os endelig og lad os sammen få skabt et godt fundament for dit barns fremtid.

NT Falke Syskom aflastningsordning

Læs om NT Falkes andre ydelser